• info@revie.nl
  • +31 (0)6 45 55 45 05

PLAATSING

PLAATSING

In Brabant werkt Revie Pools met een vaste partner die ervaring heeft met het graafwerk, vloerenwerk en het plaatsen (zonder aansluiting van de techniek). De techniek echter is eenvoudig zelf aan te sluiten aangezien alle voorbereidingen al gedaan zijn en er slechts 6 punten verlijmd hoeven te worden en we de spullen hiervoor meeleveren (als u de PVC set bij besteld).

Onze partner kan enkel de plaatsing in Nederland verzorgen. Richtprijzen hiervoor zijn als volgt;

Uitgraven, afvoeren grond + storten betonvloer: € 3.500 excl. BTW
Plaatsen & aanvullen met stabilicee: € 2.700 excl. BTW

Bij deze prijsberekening wordt uitgegaan van goede bereikbaarheid van het terrein met een grote graafmachine.

Revie Pools polyester zwembaden zijn uitermate geschikt voor zelfmontage. Hieronder nemen wij u mee in de te nemen stappen.


1. Het graven van een gat in de grond. Het moet ongeveer 0,5 m tot 0,8 m groter zijn dan de grootte van het polyester zwembad. In het geval van hoge grondwaterstanden moet u rondom een drainage maken.

2. Bereiding van de grond en uitstorting van gewapend betonnen fundering met een totale dikte van ca. 15 cm. De grootte van fundering is gelijk aan de buitenste bovenrand van het zwembad van Revie Pools van elk formaat.


3. Op de fundering wordt aangeraden om een laag hard piepschuim te plaatsen.

4. Plaats het polyester zwembad op de vloer.

5. Vul het zwembad met water tot een hoogte van ca. 20 – 25 cm.


6. Vul de zijkant van het polyester zwembad van Revie Pools met stabilisatiezand van zand en cement (proportie 4: 1) totdat het niveau van het stabilisatiezand hetzelfde is als het waterniveau. Bij het gieten van het zand moet het waterniveau iets hoger zijn dan die van het zand. Het stabilisatiezand hoeft niet mechanisch belastbaar te zijn. De trappen moeten door betonblokken worden ondersteund.

7. Vul het Revie Pools zwembad met de volgende 20 -25 cm water.

8. Stappen 6 en 7 herhalen we totdat het hele glasvezel / polyester zwembad van Revie Pools is gevuld met water.